Παροχές

Golden Village The Alternative Camping

Παροχές

 

Στο Golden Village θα βρείτε όλες τις παροχές τις οποίες χρειάζεστε για να είναι η διαμονή σας ασφαλής, άνετη και ξέγνοιαστη. Όλοι οι χώροι και όλες οι παροχές του camping έχουν δημιουργηθεί με μεράκι και αγάπη από την ομάδα του κάμπινγκ για να προσφέρουν διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινών διακοπών στους κατασκηνωτές μας.

Ψυχαγωγία

Αναψυκτήριο

Στο χώρο του κάμπινγκ λειτουργεί αναψυκτήριο στο οποίο μπορείτε να βρείτε πρωινό, σνακ , διάφορα γεύματα, αναψυκτικά , ποτά και καφέδες. Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του αναψυκτήριου στον ειδικά εξωτερικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την κληματαριά.

 

Παιδικό Σινεμά

Στο χώρο του αναψυκτήριου καθημερινά στις 21:00 το βράδυ για τους μικρούς μας φίλους στήνεται παιδικό σινεμά. Αγαπημένες παιδικές ταινίες που μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά αλλά και οι γονείς.

Χώροι Υγιεινής
Χώροι υγιεινής διαχωρισμένοι για άντρες και γυναίκες. Σύγχρονοι, πεντακάθαροι και εύκολα προσβάσιμοι με ντουζιέρες, WC και νιπτήρες, παρέχουν ζεστό νερό όλο το 24ωρο.


Πλυντήρια
Στο Golden Village θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους νιπτήρες για το πλύσιμο των πιάτων αλλά και πλυντήρια για φρεσκοπλυμένα ρούχα και στις διακοπές! Επίσης λειτουργούν κοινόχρηστα ψυγεία για την αποθήκευση των τροφιμών σας.
Χώροι Μπαρμπεκιού
Για εσάς που δε θέλετε να αλλάξετε την αγαπημένη συνήθεια των διακοπών δημιουργήσαμε 3 χτιστές ψησταριές και έναν ξυλόφουρνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε χώρο με ειδικά διαμορφωμένα μοναστηριακά τραπέζια.
Γήπεδα
Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι! Οι μικροί και οι μεγάλοι κατασκηνωτές έχουν πρόσβαση σε γήπεδα μπάσκετ,
πινγκ πονγκ και ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.Δωρεάν WiFi σε όλους τους
χώρους του camping

Pet Friendly
Μη διστάσετε να φέρεται τους
τετράποδους φίλους σας


Στο Golden Village Camping θα βρείτε σταθμό για την Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων σε συνεργασία με την WATT+VOLT